Bestuur

 

Judith Peerlings – voorzitterIMG_7729
Judith is een groot muziekliefhebber met een brede smaak in stijlen. Soulex is haar met de paplepel ingegoten, ze organiseert en vergadert al mee sinds haar 15e jaar, en ze is dan ook de Nestor van het huidige bestuur. Van begin 2008 tot begin 2012 heeft ze de rol van secretaris ingevuld. Sinds 2014 is zij officieel voorzitter van het bestuur. Judith is afkomstig uit Budel, woont al jaren in Hamont, is getrouwd en heeft een dochter.

 

Irene van den Heuvel – secretaris13925723_1078963348864143_3870681314196934687_o
Irene is opgegroeid met Soulex. Nog in luiers kreeg ze al van alles mee van Soulex omdat haar vader, Frank, al jaren de rol van penningmeester op zich nam. Hij nam haar op haar vijftiende voor het eerst mee naar een vergadering, en nu vertegenwoordigt ze nog steeds de jongere generatie. Sinds begin 2012 heeft ze de rol van secretaris overgenomen van Judith (die ook nog eens haar zus is!).

 

Bart Duisters – penningmeester en beheerder oefenruimte
Bart staat bij velen bekend als ‘Tjeu’. In het verleden heeft hij onder allerlei pseudoniemen (DJ Tjukkie, Barf52) muziek gedraaid en ook gemaakt, met name in de housesferen. Maar als je zijn muziekcollectie ter hand neemt blijkt zijn smaak zeer breed. Ooit gehoord van Judge Abraham and the Jury? Toen Frank na vele jaren penningmeesterschap een stap terug wilde maken, heeft Bart de controle over de Euro’s op zich genomen.

 

Ruud Vermeulen – bestuurslid
Ruud is basgitarist en speelde voorheen in een metalband, met nummers van o.a. Sepultura, Pantera, Machine Head… Duidelijk is dus dat hij van een stevig potje metal houdt, maar ook de killer sounds van bijvoorbeeld drum&bass gaan er wel in. Ruud’s vrije tijd wordt besteedt aan het opknappen van oude luchtgekoelde Volkswagens.

 

Kimberly Linders – bestuurslidIMG_20160819_120534
Kimberly is groot gebracht met muziek, hierdoor is er een liefde ontstaan voor een breed assortiment aan muziekstijlen. Er is geen dag die voorbij gaat voor Kimberly zonder dat er muziek wordt geluisterd en het liefst zo hard mogelijk wordt meegezongen, maar of het klinkt, dat is een tweede. Na een lange tijd trouwe bezoeker te zijn geweest bij Soulex evenementen ondersteunt ze sinds begin 2016 het Soulex bestuur.

 

Cas Neijnens – bestuurslid
Ook Cas versterkt sinds begin 2016 het Soulex bestuur. Afkomstig uit Budel en al geruime tijd een trouwe bezoeker van Soulex. Wat houdt je dan tegen om het mee te gaan organiseren? Niets dus!

 

Kevin Peerlings – bestuurslid
Als jongere broer van Judith, heeft Kevin het Soulex avontuur meerdere keren van dichtbij meegekregen. Door zijn liefde voor muziek is ook hij betrokken geraakt bij het bestuur van Muziekvereniging Soulex.